Höstläger v. 44
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Vetlanda Racketklubb
BLI MEDLEM
 
Under höstlovet hade vi en härlig blandning av aktiviteter
2023-11-10 13:31

Under höstlovet hade vi en härlig blandning av aktiviteter som lockade både ungdomar och vuxna från olika delar av höglandet. Det var en tid fylld med gemenskap, motion och underhållning.

 

Höstlägret för ungdomar var verkligen en höjdpunkt. Vi hade deltagare från olika delar av höglandet som samlades för att delta i tennisaktiviteter. Det var inte bara en möjlighet för ungdomarna att förbättra sina tenniskunskaper, utan det var också en chans att träffa nya vänner och skapa minnen som kommer att hålla livet ut.

 

Ett annat spännande evenemang var klubbutbytet i pickleball mellan Vetlanda och Oskarshamn. Pickleball är en rolig och snabbväxande sport. Det var en fantastisk möjlighet för spelare från båda klubbarna att utmana varandra och utbyta erfarenheter. Det skapade en härlig atmosfär.

 

För de som föredrar tennis hade vi också dubbelspel där spelare kunde sätta sin skicklighet på prov och ha kul på banan. Det var en utmärkt möjlighet att förbättra teknik och samarbetsförmåga.

 

För våra tjejer ordnade vi även ett höstläger i padel. Det var en chans för dem att upptäcka denna spännande sport och träffa andra tjejer som delade deras intresse.

 

Höstlovet var verkligen en tid fylld med sport, gemenskap och glädje. Vi ser fram emot att arrangera liknande evenemang i framtiden och fortsätta främja aktiv livsstil och kamratskap inom vårt samhälle.

2023-11-03 12:36
 
Dubbelspel
2023-10-11 14:03

🎾 Dubbelspel i Tennis! 🎾

Datum: 2 november
Tid: 17:00-19:00
Pris: 100 kr per spelare inklusive fika
Anmälan: info@vetlandaracket.se
* 𝘋𝘶 𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘮ä𝘭𝘢 𝘥𝘪𝘨 𝘦𝘯𝘴𝘢𝘮 𝘰𝘤𝘩 𝘷𝘪 𝘬𝘰𝘮𝘮𝘦𝘳 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘥𝘪𝘨 𝘮𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳, 𝘦𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘴å 𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘶 𝘢𝘯𝘮ä𝘭𝘢 𝘥𝘪𝘨 𝘵𝘪𝘭𝘭𝘴𝘢𝘮𝘮𝘢𝘯𝘴 𝘮𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘷ä𝘯 𝘧ö𝘳 𝘢𝘵𝘵 𝘣𝘪𝘭𝘥𝘢 𝘦𝘵𝘵 𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘨. 𝘋𝘦𝘵𝘵𝘢 ä𝘳 𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘯𝘵𝘢𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬 𝘮ö𝘫𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘵𝘵 𝘵𝘳ä𝘧𝘧𝘢 𝘯𝘺𝘢 𝘷ä𝘯𝘯𝘦𝘳 𝘰𝘤𝘩 𝘩𝘢 𝘬𝘶𝘭 𝘵𝘪𝘭𝘭𝘴𝘢𝘮𝘮𝘢𝘯𝘴 𝘱å 𝘣𝘢𝘯𝘢𝘯!*

Det är dags för en spännande dag med dubbelspel i tennis den 2 november, och du är inbjuden! 🙌🎾

Oavsett om du är en erfaren tennisspelare eller helt ny på banan, är detta evenemanget perfekt för dig att delta i.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Pickeball, 27/10 11:04 
Padel, 15/09 13:19 
Tennis, 07/09 11:57 
Pickeball, 17/08 11:57