SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till VRKs Racketshop!

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande samling av kvalitetsprodukter från Tecnifibre i vår racketshop.  Utforska vårt breda utbud av Tecnifibre-racketar som är skapade med innovativ teknik och material av högsta kvalitet. Oavsett om du letar efter kraft, precision eller kontroll, har vi racketen som passar just din spelstil. Från högkvalitativa racketar till specialiserade väskor och bollar - vi har allt du behöver för att maximera din spelupplevelse. Bläddra bland vårt sortiment av padel- och tennisracketar, välj bland olika modeller och varianter som passar alla spelarnivåer.

 

På VRK Racketshop har vi inte bara ett brett utbud av Tecnifibre-racketar för vuxna, utan vi erbjuder också en speciell kollektion för juniorer och de små entusiasterna. Oavsett ålder eller spelnivå finns det en Tecnifibre-racket som passar just dig. Upptäck vårt sortiment och hitta det perfekta racketet för varje ålder och spelstil!

 

Vår butiksöppettider

 

Vår butik välkomnar dig varje dag under veckan, förutom lördagar och söndagar. Våra standardöppettider är mellan klockan 10:00 och 16:00, men vänligen observera att öppettiderna kan variera.

För aktuella och eventuellt förändrade öppettider och priser är du välkommen att kontakta Daniel på telefonnummer 072 333 92 20. Han står till tjänst för ytterligare information och kan svara på eventuella frågor om våra öppettider.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik!

 

Måndag, tisdag & torsdag 10:00-20:00

Onsdag 10:00-18:00

Fredag 09:00-16:00

Lördag & söndag stängt 

 

 

JULERBJUDANDE

Julerbjudanden i våran shop fram till 22 december 🙂 Missa inte!

Utforska Vårt Sortiment - Bilder på Produkter

Fler bilder (+17) >>